Diese Website unterstützt Ihren Browser nur eingeschränkt. Wir empfehlen den Wechsel zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox.

VOR 22:30 BESTELLT, MORGEN GELIEFERT

SPÄTER ZAHLEN MIT KLARNA

ZWEI JAHRE GARANTIE

Elegance Collectie
maar 100 stuks

Als eerste toegang krijgen tot onze exclusieve drop?

Vul het formulier hieronder in om vervroegd toegang te krijgen. Je krijgt dan 1 uur voor de officiële lancering toegang.

Deze collectie wordt gelanceerd op dinsdag 5 september om 14:00 uur.

Meld je direct aan!

FAQ

Krijg ik korting als ik me aanmeld?

Ja! Onze flash sale is nog steeds actief bij deze lancering.

Wanneer komt de Elegance Collectie uit?

Deze collectie wordt gelanceerd op dinsdag 5 september om 14:00 uur. Als je je hierboven aanmeldt, krijg je 1 uur eerder toegang tot de collectie.

Wat maakt deze nieuwe Collectie zo bijzonder?

Onze nieuwe luxe brillencollectie is een combinatie van tijdloze elegantie en hedendaags design. Vervaardigd met eersteklas materialen van over de hele wereld, belichaamt elk stuk een unieke esthetiek. We hebben ook samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers om exclusieve stijlen te brengen, wat ervoor zorgt dat onze dragers niet alleen topkwaliteit hebben, maar ook een onderscheidende look die opvalt.

Is de Elegance Collectie geschikt voor op sterkte?

Absoluut! De meeste van onze collecties, waaronder deze aankomende, kunnen worden aangepast aan uw voorschriftbehoeften. Om brillen te krijgen die overeenkomen met uw voorschrift, bezoek een van onze Astos Service Points.

Einkaufswagen

Keine Produkte mehr zum Kauf verfügbar

Ihr Warenkorb ist derzeit leer.