Veelgestelde Vragen

Voor 22:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd

Binnen 48 uur antwoord op al jouw vragen

Shop hoogwaardige kwaliteit zonnebrillen & horloges

Veelgestelde vragen:

 • Welke bewegingen zijn er in ASTOS-horloges?

Alle ASTOS horloges zijn voorzien van volautomatische mechanische uurwerken. Deze uurwerken zijn gekozen vanwege hun betrouwbaarheid en precisie om u optimale prestaties te garanderen. Merk op dat alle mechanische horloges een variatie hebben van enkele seconden per 24 uur. Dit is hetzelfde voor alle mechanische horloges, ongeacht de prijs, en wordt veroorzaakt door de aard van mechanische uurwerken zelf.

 • Hoe onderhoud ik mijn ASTOS-horloge?

ASTOS Watches zijn ontworpen om uiterst onderhoudsvriendelijk te zijn. Zo zijn er geen onnodige complicaties voor een betrouwbare prestatie en is het ontwerp eenvoudig schoon te maken zonder speciale schoonmaakmiddelen. Veeg vuil gewoon weg met een vochtige doek. Het automatische uurwerk is volledig te onderhouden en te repareren, wat betekent dat als het stopt en niet meer begint te tikken wanneer het wordt verplaatst, het door elke ervaren horlogemaker of reparatiewerkplaats kan worden gerepareerd.

Wij raden aan uw mechanische horloge om de paar jaar een onderhoudsbeurt te geven om optimale prestaties en een lange levensduur te garanderen.

 • Zijn de zonnebrillen echt blauwlicht-bestendig?

Alle zonnebrillen zijn blauwlicht en UV-straling bestendig. Bescherm je ogen tegen urenlange straling van schermen zoals je telefoon en laptop.

 • Hoe wind ik mijn ASTOS-horloge op?

Een automatisch horloge heeft geen batterij, maar een opwindmechanisme met een gangreserve dat uw horloge laat tikken. Om uw horloge op te winden, gebruikt u uw duim en wijsvinger om de kroon met de klok mee te draaien tot u weerstand voelt. Zodra u weerstand voelt, is uw horloge volledig opgewonden en houdt de gangreserve uw horloge draaiende - zelfs wanneer u het afneemt. Merk op dat het 30-50 omwentelingen kan duren om uw horloge volledig op te winden. Wanneer u het horloge draagt of beweegt, zal de rotor in de kast uw horloge automatisch opwinden voor een continue werking, handmatig opwinden is alleen nodig als uw horloge volledig is gestopt

 • Wat is de verzendtijd?

Alle bestellingen die doordeweeks worden geplaatst voor 22:30 worden de volgende dag thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst worden op maandag verzonden en dinsdag thuisbezorgd.

België duurt doorgaans 2 werkdagen en alle andere landen kan tot 5 werkdagen duren.

 • Ik mis een product uit mijn bestelling, wat moet ik doen?

Neem onmiddellijk contact met ons op en we zullen ons best doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Gelieve foto's bij uw aanvraag te voegen.

 • Wat moet ik doen als ik een defect artikel in mijn bestelling ontvang?

Neem onmiddellijk contact met ons op en zorg ervoor dat u het probleem beschrijft. Als het in aanmerking komt, geven wij u een retouradres waarnaar u het product kunt terugsturen voor omruiling of terugbetaling.

 • Zult u de verzendkosten van mijn pakketje terugbetalen als ik het terugstuur?

Wij zullen u alleen de verzendkosten terugbetalen als er een defect was met uw aankoop tot een bedrag van 10 EUR. Als de verzendkosten hoger zijn dan dit bedrag, bent u verantwoordelijk voor het resterende bedrag.

    • Mijn verzendadres is verkeerd, wat nu?Neem onmiddellijk contact met ons op met uw juiste adres en ordernummer. Indien mogelijk, zullen wij uw adres aanpassen voordat het verzonden is. Als het pakket al verzonden is, en het is zoekgeraakt, kunnen we op geen enkele manier een terugbetaling of vervanging verwerken. Houd in gedachten dat dit een fout is van uw kant, maar we zullen ons best doen om u te helpen.                                                                                                                                                                                                                                                        
 • Zijn de horloges waterbestendig?

De meeste van onze horloges zijn waterbestendig. Kijk bij de specificaties van elk horloge om het waterbestendigheidsniveau te zien, indien van toepassing. Houd er rekening mee dat de hoeveelheid water die uw horloge aankan, afhankelijk is van het waterbestendigheidsniveau. Als een horloge waterbestendig is, betekent dat niet meteen dat het veilig is om ermee te zwemmen. Zoek het waterbestendigheidsniveau op en ga snel op zoek om te weten hoe waterbestendig het is.

U hoeft niet bang te zijn dat zweet of regen uw horloge beschadigen. Wij raden u echter af uw ASTOS horloge onder water te dompelen, omdat plotselinge bewegingen de waterdruk op de kast verhogen en mogelijk water kunnen binnenlaten.

 • Kan ik mijn horloge of zonnebril ruilen?

Ja, maar alleen voor een horloge of zonnebril van dezelfde prijs. Het item dat je hebt gekocht moet ook in de originele verpakking zitten als het aankomt, ongeopend. U moet contact met ons opnemen voor verzendingsinstructies. Zodra wij het pakket ontvangen, zullen wij het gevraagde product verzenden.

 • Wanneer kan ik mijn terugbetaling verwachten?

Het kan 5 werkdagen duren vanaf het moment dat u een bevestiging van terugbetaling ontvangt. In alle gevallen kunt u rekenen op maximaal 7 werkdagen. Als u uw terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.