NOOIT VERSTOREN. ALTIJD VERNIEUWEN EN VERFIJNEN VAN DE TRADITIE.

ONS VERHAAL

ASTOS is een volledig onafhankelijke horlogefabrikant - en we zijn er trots op dat we niet in handen zijn van een groot bedrijf. Het geeft ons de vrijheid om de horloges die ons aanspreken te ontwerpen en te bewerken naar eigen inzien. En om hierbij hogere prijsniveaus uit te dagen met uitstekend vakmanschap, afwerking en ontwerp in onze gehele horlogelijn.

OVER ASTOS

Het dragen van een ASTOS-horloge verleent toegang tot een exclusieve club mensen die een stukje exclusiviteit om hun pols dragen. Als een luxe uurwerk, een echt mechanische horloge straalt elegantie uit en open talloze deuren en mogelijkheden. Het verhaal van ASTOS Horloges begon met een visie en deze kernwaardes: Ambachtelijkheid, luxe, waterbestendigheid en precisie in tijd.

 

ASTOS is bekend onder atleten, beroemdheden en kunstenaars, mensen met toekomstvisie.

''Ambachtelijkheid, luxe, waterbestendig en precisie in tijd''

- Astos

ONZE HISTORIE

Het verhaal van ASTOS horloges is nauw verbonden met de 'Fashion Watch Revolution' die de horloge-industrie in de jaren 2010 veranderde. Deze revolutie opende de wereld van de polshorloges aan een nieuwe generatie horlogedragers, maar het bracht ook een nieuwe generatie bekwame horlogemakers voort. - Niet alleen in Zwitserland, maar over de hele wereld, vooral in landen. zoals Japan en Korea.

 

ASTOS Horloges was altijd bedoeld als meer dan simpele mode. Terwijl de rest van de industrie goedkope, minimalistische polshorloges uitpompten, heeft ASTOS ontdekt dat een nieuwe generatie horlogemakers hun vakmanschap wilde bewijzen door uurwerken van hoge kwaliteit te produceren.

 

Deze jonge generatie van ervaren horlogemakers is het hart van de ASTOS-familie, en de reden waarom ASTOS horloges kan bieden van hoogwaardige kwaliteit. En dat met een zeer competitieve prijs.

ONAFHANKELIJKE FABRIKANT

ASTOS is een volledig onafhankelijke horlogefabrikant - en we zijn er trots op dat we niet in handen zijn van een groot bedrijf. Het geeft ons de vrijheid om de horloges die ons aanspreken te ontwerpen en te bewerken naar eigen inzien. En om hierbij hogere prijsniveaus uit te dagen met uitstekend vakmanschap, afwerking en ontwerp in onze gehele horlogelijn.

GEÏNSPIREERD DOOR TRADITIE, GEDREVEN DOOR INNOVATIE

Van de precisie-engineering van de automatische mechanische bewegingen, tot het ingewikkelde vakmanschap van de afwerking, ASTOS Horloges geeft een knipoog naar het klassieke ontwerp. Het ontwerp wat door de eeuwen heen is geperfectioneerd. Wij zorgen voor een vertrouwd gevoel met onze horloges en zorgen voor een voortzetting van luxe horlogeontwerpen. Maar de details van dichtbij onthullen dat deze uurwerken meer zijn dan dat. Alle ASTOS-ontwerpen brengen hun eigen eigentijdse draai aan het traditionele om te blijven innoveren in horlogeontwerpen voor de 21e eeuw.

''Excellentie zit in elk detail''

- Astos

EXCELLENTIE ZIT IN ELK DETAIL

Het ethos van ASTOS Watches is om luxueuze uurwerken te maken met een sportief gevoel dat net zo uitzonderlijk presteert als ze eruit zien. Naast dat wij immens trots zijn op de prachtige afwerking tot in de kleinste details, waarderen wij de vakmanschap die ervoor zorgt dat de precisie van de tijd altijd correct is. Het automatische mechanische uurwerk is het kloppende hart van alle
ASTOS Horloges. Buiten de schittering van de gouden kasten, zijn het de vakkundig gemaakte afwerkingen die onze horloges het label van luxe oplevert.

KOESTER DE TRADITIE VAN INNOVATIE

ASTOS Horloges zijn uniek. Onze horlogemakers hebben een vrije hand om hun vakmanschap en creativiteit te tonen in het ontwerp en de afwerking van de uurwerken. Het zijn deze horlogemakers die alle ASTOS behuizingen, armbanden en alle andere externe componenten in hun eigen werkplaats creëren. De afzonderlijke onderdelen van de bewegingen en kisten worden geproduceerd, afgewerkt en met deskundige zorg en aandacht voor detail geassembleerd. Dit alles om een uitzonderlijk goed presterend horloge te garanderen, waar eenieder levenslang plezier van heeft. Vanaf de eerste schetsen op de tekentafel over de zorgvuldige engineering van elk afzonderlijk onderdeel, tot de eindmontage, afwerking en inspectie, uw ASTOS horloge krijgt de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail.