Akkerman is het officiële servicepunt van Astos Eyewear. Je kan hier terecht om je bril op maat te laten stellen (mocht dat nodig zijn), Diamond Cut op maat te laten maken en uiteraard je bril op sterkte te laten maken om optimaal te kunnen zien!

Optica Eyefashion is in 2016 gestart aan de Schiedamseweg in Rotterdam. Voorheen werkten ze samen als collega’s in de optiek en bleken ze een enorm goed team te zijn. Dat resulteerde in een samenwerking waarbij ze samen Optica Eyefashion zijn gestart. Kwaliteit, service en zoals hun naam al zegt; eyefashion. Je kunt hier terecht voor Astos Eyewear.

VIP Diverso, gelegen in het stadscentrum midden in Roermond, is het eerste en exclusieve verkooppunt waar je terecht kunt voor jouw Astos horloge. Ook de brillen zijn er nu officieel verkrijgbaar. 

Pinar Gold Juwelier is de eerste Juwelier van Nederland waar je Astos kan verkrijgen. Gelegen in Eindhoven kun je hier terecht voor zowel Astos Eyewear als de Watches.

Soccerfanshop.nl bestaat uit twee onderdelen; een webshop en een fysieke winkel. De winkel is gevestigd in het sfeervolle Breda. Deze boetiek op de Haagdijk wordt inmiddels al meer dan 25 jaar gevonden door menig klant. Met veel kennis en enthousiasme zijn hun altijd op zoek naar de nieuwste voetbal & populaire lifestyle producten.

Karaca Optiek, optiek met karakter. De mooiste optiek zaak in Amsterdam Osdorp vernoemd naar Murat Karaca. Gelegen in Amsterdam Osdorp kun je hier nu ook terecht voor Astos Eyewear.

Scroll om alle vestigingen te zien.